Projekt dla MaxFliz w Katowicach

Projekt boksu prezentującego płytki w salonie MaxFliz w Katowicach

lokalizacja: Katowice
rok realizacji : 2022
powierzchnia: 5 m2

zobacz zdjęcia
salon kosmetyczny projekt wystawy max fliz projektowanie wnetrz minterior 2 scaled

Projekt koncepcyjny do boksu Box Max Fliz w Katowicach był dla naszej ekipy prestiżowym wydarzeniem. Wystawiliśmy projekt wnętrza salonu kosmetycznego z akcentami glamour. Jako dominujące kolory wybraliśmy kość słoniową i szary, co było strzałem w dziesiątkę. Gdy nasz architekt wnętrz dołożył do tego trochę złota i ściankę z czarnego marmuru, stworzył eleganckie wnętrze pełne delikatności.

Złoto i kość słoniowa pięknie razem wyglądają, jednak uwagę przykuwają kafle wielkoformatowe z Włoch Emil Ceramica. Dzięki nim wnętrze jest luksusowe i kobiece. Projektując to pomieszczenie stawialiśmy też na wygodę, dlatego pojawiły się w nim krzesła muszelki z miłym w dotyku obiciem. Białe punktowe światło odbija się od gładkich ścian, dając niesamowity efekt.

Szklane wazony z ciętymi kwiatami ożywiają wnętrze i sprawiają, że jeszcze piękniej. Szary fotel dodaje elegancji, a proste formy nadają charakter. Wnętrze jest proste, funkcjonalne i wygodne, a przede wszystkim bardzo jasne. Nasz projektant wnętrz w tej realizacji wykazał się niesamowitą zdolnością dobierania detali, łączenia kolorów i wkładania serca w pracę tak, by powstało niesamowite wnętrze z duszą.

salon kosmetyczny projekt wystawy max fliz projektowanie wnetrz minterior 8 scaled